Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΙΑΚΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ !


Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών , με τη συνένωση της ομάδας μας με τον ΑΟ Προδρόμου και τη δημιουργία της Αθλητικής Ένωσης Κόζιακα ήταν τόσο καταιγιστικές και συγχρόνως ευχάριστες για εμάς , που σίγουρα αιφνιδίασε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου - μεταξύ αυτών και τον διαχειριστή τούτης της ιστοσελίδας !
Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε , ένας εξίσου πολύ μεγάλος - ευελπιστούμε - ανοίξε .
Ο σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας απ΄ την πρώτη στιγμή ήταν αρχικά η ενημέρωση των απανταχού φίλων της αγαπημένης μας ομάδας και όλων των συγχωριανών μας για τη πορεία και την αγωνιστική της δράση , η προβολή της τεράστιας ιστορίας της και των επιτευγμάτων της , ξεκινώντας απ΄ την ανεπίσημη ίδρυση της εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 1950 , την επίσημη ίδρυση το 1974 έως και σήμερα . Μία διαδρομή μέσα στο χρόνο που η φήμη της ομάδας απλώθηκε και εκτός Νομού Τρικάλων , με πολλές δυσκολίες , επιτυχίες , αποτυχίες , χαρές , λύπες με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται αντίστοιχα !
Παράγοντες , αθλητές , προπονητές , φίλαθλοι αμέτρητοι στη σχετική λίστα και όλοι για πάντα στη καρδιά μας !
Η ιστορία έγραψε και είναι κριτής όλων όσων συμμετείχαν σ΄ αυτή την προσπάθεια που κατά την προσωπική μου γνώμη πρόσφεραν ανιδιοτελώς σωματικά , υλικά , ηθικά και απ΄το υστέρημα τους τα πάντα για αυτή την ομάδα !
Οι εποχές - και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο - ευτυχώς ή δυστυχώς έχουν αλλάξει δραματικά και επιτάσσουν αλλαγές και καινοτομίες για να επιβιώσουν τα σωματεία . Οι παράγοντες που έχουν απομείνει είναι ελάχιστοι , η δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας που έχει αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα επιτείνει το θέμα της βιωσιμότητας των ερασιτεχνικών σωματείων με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας στον τομέα αυτό !
Ρομαντισμός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σαφώς υπάρχει - όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό όπως παλιότερα - ρομαντικοί επίσης όλοι θέλουμε να είμαστε αλλά ακόμη και αυτό στο ερασιτεχνικό "κοστίζει" πολλά ! Και "κοστίζει" τόσα ώστε αυτοί οι ελάχιστοι παράγοντες που ασχολούνται ακόμη δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος μόνοι τους ! Απαιτούνται λοιπόν συνεργασίες και συσπειρώσεις που θα βοηθήσουν τα σωματεία να επιβιώσουν ! Μια τέτοια συνεργασία είναι κι αυτή της ομάδας μας με το ΑΟ Προδρόμου που την έχουμε αναλύσει εκτενέστερα σε άλλη ανάρτηση !
Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση όλων μας όσων αγαπήσαμε τον ΠΟ Γοργογυρίου να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε αυτή τη φιλόδοξη νέα προσπάθεια των διοικούντων που είναι μπροστάρηδες σ΄ αυτό το όχι και τόσο εύκολο εγχείρημα !
Λάθη ασφαλώς και θα γίνουν , η αρχή θα είναι δύσκολη , οφείλουμε όμως καλόπιστα και αγνά να βοηθήσουμε τη νέα ομάδα !
Σαν διαχειριστής επιθυμώ τούτη εδώ η ιστοσελίδα να παραμείνει ενεργή - με κάποιες αλλαγές - έχοντας ως σκοπό να προβάλλει την πλούσια ιστορία και να αποδίδει σεβασμό και αναγνώριση τιμής ένεκεν σε όλους εκείνους που διαχρονικά τίμησαν τη φανέλα και την ομάδα του χωριού μας !
Επίσης θα μελετηθεί η αναγκαιότητα δημιουργίας ιστοσελίδας της νέας μας ομάδας !
Καλή δύναμη , μακροημέρευση και καλή επιτυχία στην νέα δύναμη του Τρικαλινού ποδοσφαίρου την ΑΕ ΚΟΖΙΑΚΑ !

Αργυρίου Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: