Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΡΙΞΕ ΑΥΛΑΙΑ Ο ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ !

ΠΑΝΧΑΣΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 0 - 0

Αυλαία και στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να αναδεικνύεται ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα του Παναχασιακού !
Μια χρονιά που αφήνει σε όλους εμάς τους φίλους του Κόζιακα πικρή γεύση , μιάς και η ομάδα αν και στα 3/4 περίπου του πρωταθλήματος διεκδικούσε και κρατούσε στα χέρια της τον στόχο της , σε τρεις αγώνες τα έχασε κυριολεκτικά όλα .
Οι λόγοι και οι αιτίες πάρα πολλοί - ενδογενείς και εξωγενείς - που πρέπει και οφείλουμε να βρούμε και να βελτιώσουμε έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί σαν ομάδα !
Αυτό που κρατάμε είναι η φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών και τις συγκινήσεις που μας πρόσφεραν όλη τη διάρκεια της σεζόν .
Κατάφεραν και σημείωσαν 25 νίκες , κατακτώντας συνολικά 81 πεντακάθαρους βαθμούς και τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση της βαθμολογίας !
Από την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν ήταν φαβορί , στην πορεία απέδειξε ότι διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο , δεν τα κατάφερε , δεν τις το επέτρεψαν - όπως το ερμηνεύει ο καθένας , η φίλαθλη κοινή γνώμη έχει κρίση και γνώση - πάμε παρακάτω συνεχίζουμε !
Η επόμενη μέρα είναι μπροστά , για το μέλλον της ομάδας μας δεν ανησυχούμε διότι έχει όλες εκείνες τις προυποθέσεις για να πρωταγωνιστεί , κάνουμε έκκληση για ενότητα και συσπείρωση , τα καλύτερα έρχονται !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση , στους διοικούντες γιατί στη τελική αυτοί ¨ματώνουν¨ οικονομικά - για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιλάμε - , στους αθλητές για την προσπάθεια που έκαναν και για να μας ψυχαγωγήσουν και συνολικά σε όλο το σταφ της ομάδας για τις υπηρεσίας που προσέφεραν τη φετινή χρονιά !
Θα επανέλθουμε με στατιστικά στοιχεία , τον αγωνιστικό απολογισμό καθώς και το βίντεο αφιέρωμα της σεζόν .
Καλό καλοκαίρι σε όλους μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: