Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΒΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !



"Το αίμα νερό δεν γίνεται" , το γνωστό ρητό ταιριάζει απόλυτα στην 3η κατά σειρά χειμερινή μεταγραφή γαι την ομάδα μας , που υλοποιώντας τις δεσμεύσεις του ΔΣ για επιστροφή των δικών μας παιδιών - έχουν προηγηθεί οι επιστροφές Ντακούλα Π. , Ραρρά , Δημουλά , Τζερεμέ Α. - ανακοίνωσε μετά από 1,5 χρόνο την επιστροφή Γκοβίνα από τον ΑΟ Προδρόμου .
Ο γιος του παλαίμαχου χαλκέντερου αθλητή της ομάδας μας - παραθέτουμε τιμής ένεκεν μια ιστορική φωτογραφία αρχείου από το μακρινό 1990 και την Α΄ ΕΠΣΤ , μαζί με τον επίσης μεγάλο παλαίμαχο Αργυρίου Γιώργο - επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του μετά από μία άκρως επιτυχημένη , γεμάτη εμπειρίες θητεία στο γειτονικό σωματείο !

 Συγχαίρουμε πατέρα και υιό Γκοβίνα για την απόφαση τους αυτή η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα , ευχόμαστε στον Δημήτρη τα καλύτερα σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο με υγεία πάνω απ΄ όλα .

Επίσης συγχαρητήρια στο ΔΣ της ομάδας μας που και με τις τελευταίες της κινήσεις αποδεικνύει έμπρακτα το όραμα που έχει για τον ιστορικό ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: