Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !


Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της και τα συναισθήματα στην ομάδα μας είναι ανάμεικτα !
Από τα όνειρα στο ξεκίνημα της σαιζόν για μια πορεία αντάξια της ιστορίας μας φτάσαμε στο σημείο να λέμε από τον μήνα Μάρτιο πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα μιας και μείναμε εκτός στόχων πολύ νωρίς .
Σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο ο σύλλογος εμφάνισε βελτίωση και δεν μπήκε σε περιπέτειες , αλλά όταν μιλάμε για τον Κόζιακα και τη δυναμική που έχει σαν ομάδα σίγουρα δεν αποτελεί και επιτυχία να τερματίζει στην 10η θέση της βαθμολογίας .
Λάθη έγιναν πολλά σε όλα τα επίπεδα , αλλά κι απ΄την άλλη , λάθη κάνουν μόνο όσοι ασχολούνται , τρέχουν και συντηρούν την ομάδα . Όλα αυτά βέβαια πρέπει να τεθούν προς συζήτηση στην ετήσια γενική συνέλευση όπου και θα ληφθούν οι αποφάσεις για το αύριο του συλλόγου .
Το μεγαλύτερο και άλυτο πρόβλημα για την ομάδα μας όπως βέβαια και για τα περισσότερα σωματεία είναι το οικονομικό . Όσο κι αν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτό χωρίς την οικονομική ευρωστία πολύ δύσκολα θα έχει επιτυχίες .
Οργάνωση , όταν σε μια ομάδα έχουν απομείνει άνθρωποι να την υπηρετούν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού επίσης δεν υπάρχει προοπτική επιτυχίας .
Ενότητα , δυστυχώς το μεγαλύτερο "αγκάθι" γαι τον σύλλογο μας . Έχουμε καταφέρει όλοι μας να καταστήσουμε τον σύλλογο πεδίο τριβών και αντιπαραθέσεων αντί να αποτελεί πυρήνας ενότητας και ομόνοιας . Πραγματικά λυπηρό και αδικαιολόγητο φαινόμενο .
Η επόμενη μέρα φαντάζει δυσοίωνη και ίσως ήρθε η ώρα εκείνων των ριζοσπαστικών αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας που μπορούν να καταστήσουν βιώσιμο το μέλλον της ίσως και με μια ενδεχόμενη συνεργασία μέσα στα γωγραφικά όρια της Δημοτικής Ενότητας Κόζιακα .
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η ομάδα μας τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας 50 βαθμούς και τέρματα 64 υπέρ και 75 κατά με -11 αρνητικό συντελεστή .
Εντός έδρας είχε 9 νίκες , 5 ισοπαλίες , 4 ήττες .
Εκτός έδρας είχε 5 νίκες , 3 ισοπαλίες , 10 ήττες .
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο αρχηγός Παναγιώτης Ντακούλας σημειώνοντας 11 τέρματα και τον ακολούθησαν οι Κοθράς με 8 , Τσιγάρας με 7 και Ζαχαράκης , Γκουρνέλος που πέτυχαν από 6 γκολ αντίστοιχα κ.α.
Πλέον όλοι περιμένουμε με αγωνία τις όποιες διοικητικές εξελίξεις , ελπίζουμε αυτές να είναι ευχάριστες και βιώσιμες για το μέλλον του συλλόγου μας και να βγουν μέσα από κλίμα ενότητας και σύμπνοιας ανθρώπων που αγαπούν τον Κόζιακα .
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές , προπονητές , παράγοντες και φίλους της ομάδας μας για την φετινή προσπάθεια , να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι , ραντεβού κάπου εκεί στα μέσα Αυγούστου για την έναρξη της προετοιμασίας με υγεία πάνω απ΄όλα για όλους μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: