Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΓΙΟΡΤΗ !


Την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας , τον ιστορικό ΑΟ Τρίκαλα - με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν , έχοντας συμμετοχές και στην Α΄ Εθνική - που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του φιλοξενεί αύριο το απόγευμα στην Arena η ομάδα μας ! Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι το απόλυτο "αφεντικό" της κατηγορίας εφέτος σπάζοντας όλα τα ρεκόρ .
Θέμα σύγκρισης ασφαλώς με όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας δεν υπάρχει σε όλα τα επίπεδα και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία βλέπουν αυτές τις αναμετρήσεις σαν γιορτή .
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες αναμετρώνται σε επίσημο ματς για τέταρτη φορά , με την ομάδα του ΑΟΤ να μετρά δύο νίκες για το πρωταθλήμα της Δ΄ Εθνικής την περίοδο 2004 - 05 με σκορ 1 - 0 και 0 -2 και μια νίκη στο ματς του α΄ γύρου όπου ο Κόζιακας γνώρισε τη συντριβή με 7 - 0 .
Για όλους εμάς στον ιστορικό Κόζιακα σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας και στηριζόμενοι στις αρχές του αγνού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , πέρα και πάνω από τις όποιες πρακτικές , φιλοσοφίες και συμπεριφορές ο ΑΟΤ αποτελεί τεράστιο σωματείο και άξιο σεβασμού .
Με τις σκέψεις αυτές θα φιλοξενήσουμε αύριο στο όμορφο χωριό μας την αποστολή και τους ανθρώπους του ΑΟΤ και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στην προκαθορισμένη ήττα μας το σκορ σε μη εξευτελιστικά επίπεδα .
Καλή επιτυχία !

Δεν υπάρχουν σχόλια: