Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ - ΑΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 1 - 2

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΑΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 1 - 2

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Κόζιακα και στα πλαίσια αυτής η ομάδα έδωσε χθες ένα πολύ δύσκολο φιλικό ματς απέναντι στην σπουδαία ομάδα του ΑΟ Προδρόμου εκτός έδρας !
Οι δύο προπονητές Τάκης Ρούσσας και Γιάννης Γρίβας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές τεστάρωντας τους ποδοσφαιριστές τους ενόψη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων που αρχίζουν σε λίγες μέρες.
Παρότι οι αθλητές είναι " σφιγμένοι " ακόμη προσπάθησαν για το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν τους προπονητές και τους οπαδούς των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Προδρόμου .
Το σκορ σε τέτοιους αγώνες μικρή σημασία έχει αλλά απλώς για την ιστορία αναφέρουμε ότι το ματς έληξε με νίκη του Κόζιακα 1 - 2 . Σκόρερ για το συγκρότημα του Γοργογυρίου ήταν οι : Ζαχαράκης και Καραγιώργος ενώ γι΄αυτή του Προδρόμου ο Δημόπουλος !
Κοινή διαπίστωση όλων όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι είναι ότι και οι δύο ομάδες θα είναι από τις πρωταγωνίστριες της κατηγορίας διαθέτοντας πλούσιο ρόστερ κάνοντας όνειρα για μεγάλα πράγματα στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος !
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο χθεσινό αγώνα με τους :
AO ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : Zωγράφος , Καπνίσης , Καραγιώργος , Ντακούλας , Μπλάτσας Γ. , Μπουζαλής , Ζαχαράκης , Γεωργούλας , Κωτούλας , Μπλάτσας Σ. , Τσίρκας .
Αγωνίστηκαν και οι : Μπούκας , Λάμπρου , Αργυρίου Β. , Αργυρίου Γ. , Καλατζής , Τζερεμές , Γούναρης , Κοθράς , Ζώρας .

ΑΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ : Ντακούλας , Χ. Καραμπούλας , Ρ. Βασδέκης[Β.Καλλιώρας] , Α.Τσίρος , Χ. Κ. Καμπλιώνης , Γκαραγκάνης , Γκοβίνας [Δ.Κούρεντας] , Χ.Ι. Καμπλιώνης , Κοθράς [Μπουλέκος] , Δημόπουλος , Δημουλάς .







Δεν υπάρχουν σχόλια: